Oppsummering september

Vi har hatt temaet vennskap denne måneden. Vi jobber fortsatt med å bli kjent med hverandre. Det e noen som ikke har gått på snøkrystallen så lenge enda, så det er godt å få bruke litt tid til å bli trygge på hverandre. Vi prøver å lære oss å dele og å være gode med hverandre. Det er veldig uvant å være sammen med så mange barn samtidig - og en hel dag også! Så det er klart vi må øve på hva vi må gjøre for at alle skal ha det bra, og at vi må øve på hva vi gjør hvis det er noen som leker med det vi vil leke med. Så mye viktig arbeid gjøres, og mange vennskap holder på å dannes.

Det er veldig gøy å se hvor fint det går, og hvor godt barna har blitt kjent med sin nye hverdag :-) De har begynt å bli vant til å være hos oss og å leke sammen, og utrolig mye har skjedd siden de første nye barna begynte i begynnelsen av august. Nå gleder vi oss til å se de bli enda tryggere og enda mer flink å leke sammen utover året :-)

Vi har malt forskjellige bilder denne måneden. Vi prøver oss på ulike maleteknikker; med pensel og med fingrene. De har fått male med ulike farger, se på kontrastene i fargene, se hvordan de blander seg, kjenne på konsistensen på malingen, smake litt... ;-)

Vi takker for en fin september måned, og ønsker dere en god høst!
Hilsen oss på Snøkrystallen :-)