Månedens sanger for november

JEG LIKER DINE STORE ØRER;

Jeg har hørt det synges mange fine sanger Om flotte fester, store karneval. Denne sangen ber deg pent: ”Ta masken av!”  For jeg vil gjerne se deg slik du er. Refr: Jeg liker dine store ører Og nesen din har nydelig profil. Jeg liker dine mange tusen fregner Og jeg elsker ditt gode smil.

Kan du ikke like det du ser i speilet? Lar du andre få forandre det du er? Nei, riv deg løs og la parykken seile, For jeg vil gjerne se deg slik du er. Refr:..

 Ikke bry deg når de andre erter mot deg. Ingen andre her på jorda er som du. Du trenger ikke skjule deg bak masken din, for jeg vil gjerne se deg slik du er.  Refr: Jeg liker dine store ører Og nesen din har nydelig profil. Jeg liker dine mange tusen fregner Og jeg elsker ditt gode smil.

 

TØFF NOK

Jesus spør om du er tøff nok til å vise hvem du hører til. Spør deg nå «Er du tøff nok til å møte mobberne med et smil?». Nå er det tid til å heise rent flagg. Ikke i morgen, gjør det i dag hvis du er tøff nok til å vise hvem du hører til.

På skolen er det ikke alltid like lett. Du risikerer å bli mobbet, rett og slett. Hvis du vil fortelle de andre hvem Jesus er så er det ikke sikkert at du blir så populær.

 Ref....

Husk at du har en real venn som hjelper deg. Han stiller opp når allting skjærer seg. Så derfor er det sterkt av deg å være stø og stille opp for Jesus selv om folk syn's du er sprø.

 

Regle:

Høyt, høyt, høyt i et epletre, titter to små epler ned, jeg rister treet så hardt jeg kan, ned faller eplene, nam, nam, nam!