Oppsummering november

 

Vi har hatt temasamling om "Kroppen min" hele november der vi har hatt samlinger uke for uke med forskjellige vinklinger. Vi har bla snakket om kropp og grenser, mat og sunnhet, de ulike sansene og bevegelsesglede.  Vi har også snakket om hygiene som håndvask og tannpuss. Vi har tegnet vår egen kropp, sett på hva som er inni, hatt fokus på mat som er sunn/bra og hva som ikke er sunt, hatt mini-røris og mye mer.

Det har vært farsdag, så vi har laget farsdagsgaver og begynt på julegaver. Vi har også holdt på med andre juleforberedelser som å bake pepperkaker og laget julepynt. Det har vært veldig koselig!

November har bydd på mye forskjellig vær, vi har plasket i dammene og aket på snøen og sett på haglbygene som trommer på ruten våres. Vi merker at det begynner å gå mot vinter, så nå er tiden for å finne frem votter og ullsokker kommet!

Vi har gått på turer, mest i det nærmeste området, som nabobygget og området bak. Der har vi trent på balanse spesielt, og vi har hatt løpeleker, trappetrening, plasket i dammer, gått i "skogen". Og selvfølgelig som målet våres er, å trene å gå på tur og å holde hender. Vi har prøvd ut og funnet ut at det kanskje er lettere å gå med tau, så vi begynner med dette neste tur.

Desember står for døren og vi skal begynne med adventssamlinger med eget opplegg på solstrålen der vi skal trekke kalender og lese adventsbok(tilpasset), derfor blir det ikke fellessamlinger med de andre avdelingene. Denne måneden kommer vi ikke til å ha turdager og fast opplegg på fredager fordi andre ting kommer inn i stedet. Vi skal ha foreldrekaffi, julegudstjeneste(3-åringene), julekino, bakedag, besøk av teater m.m.

Takk for en fin og innholdsrik måned =)