Brannvernuka og besøk av brannmenn i barnehagen

Besøk av brannmenn i barnehagen er alltid stas!

I uke 38 var det brannvernuke i barnehagen og Løveparken barnehagen hadde brann som tema hele uken. På onsdagen var det en ekstra gøy dag! Da fikk vi besøk av brannmann i barnehagen og det kom 2 brannbiler utenfor gjerdet til barnehagen. Brannbilene bruke lys og sirener og barna fulgte godt med på brannbilene. Vi fikk snakke med brannmennene som kom i brannbilene. En av brannmennene kom inn i barnehagen til oss. Han hadde på seg brannuniform og brannhjelm som brannmenn bruker når det brenner. Barna fikk prate med den hyggelige brannmannen og det var ekstra stas å prøve brannhjelmen hans. Vi sang brannsangen; «når det brenner», snakket om hva vi skal gjøre når det brenner og hvem vi skal ringe til.

For en gøy dag i barnehagen!